A Vivat Bacchus tagjai


Balásy Szabolcs

1979. december 3-án született Kaposváron.

Zenei tanulmányait hatévesen kezdte. A pécsi Kodály Zoltán Gimnázium elvégzése után a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának ének-zene, karvezetés szakán diplomázott.

Legtöbb dalunk szerzője. Jelenleg éneket tanít, számos művészeti együttes tagja, 2006-ban Ákos zenekarának zongoristája.

Szentgyörgyváry Károly

1971. március 29.-én született Pécsett. Az együttes rangidős tagja.

Zenei tanulmányait a zeneóvodában kezdte, (egy-két mézes cukorral lekenyerezve).

A pécsi Liszt Ferenc Zeneiskolában három évig a hegedűvel próbálkozott, (de ott már a cukor sem segített). Tanáraival, közös megegyezéssel szakított ezzel a csodálatos hangszerrel. A hegedű után gitározni tanult, amivel sokkal több sikert ért el. Az éneklés- különböző formációkban,- végigkísérte az életét. Ennek köszönhetően találkozott élete párjával, akivel négy gyermeket, (Bencét, Fruzsinát, Balázst és Bertalant) nevelnek. Az utóbbi pár évben,- az együttesen kívül,- mint félállású anya és az Országos Mentőszolgálat félállású dolgozója tevékenykedik.

Szentgyörgyváry Péter

1979 április 27-én született Pécsett.

Zenei tanulmányait a Püspöki Énekiskolában kezdte, hangszere a tenorkürt, de harsonázott is. 2002-ben diplomázott a kaposvári Egyetem Csokonai Vitéz Mihály Pedagógiai Foiskolai Karának óvópedagógus szakán. Jelenleg a Pécsi Vasutas Művelődési Ház igazgatója, a A VOKE Vasutas Művelődési Házak Dél Dunántúli Régiójának igazgatója és a PTE Kulturális Mediáció szakos master hallgatója.

A harcművészetek szerelmese, számos humoros vers, groteszk történet szerzője. A "Négy Mustkétás" Bt. üzletvezetője, az együttes managere, Botond, Blanka, Benjámin és Boróka boldog apukája.

Szentgyörgyváry Gergely

1979 április 27-én született Pécsett.

Zenei tanulmányait a Püspöki Énekiskolában kezdte, majd tubázni tanult. Faipari szakérettségi után Szegeden,
a Juhász Gyula Tanárképző Főiskola testnevelés-rekreáció szakán szerzett diplomát. Okleveles Fitness-edző.

Ő az énekegyüttes designere, feladata a csapat arculatának folyamatos alakítása, felügyelete. Az ének és a sport mellett szenvedélyes borgyűjtő.

Bognár Szabolcs

1977 december 11-én született Pápán.

Zenei tanulmányait általános iskolásként kezdte. Fuvola szakon végzett a szombathelyi Művészeti Szakközépiskolában. Kivételes hangi adottságával hamar kitűnt társai közül. A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának ének-zene, karvezetés szakán szerzett diplomát, 2003-tól magánének szakon aktív hallgató.

Az együttes szólistája, hangképzője, hangegészség- és borfelelőse, a vidám oldal vezetője.

Kőszegi Sámuel

1994 március 9-én született Pécsett.

Zenei tanulmányait 7 évesen kezdte a Liszt Ferenc zeneiskolában, ahol klasszikus ütőhangszereken tanult játszani 7 éven keresztül. A beatbox-al 2008 augusztusa óta foglalkozik. Jelenleg pszichológiát hallgat a Pécsi Tudományegyetemen.

Családjában 6-an vannak testvérek, melyek közül ő a legkisebb. A zene mellett mindene a sport, a test fizikai megedzése. Ő a csapat "nyelvésze".