HÍREK / BLOG

15 ÉVES JUBILEUMI KONCERT - BESZÁMOLÓ

Tisztelt Hölgyek és Urak!!!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!
Lassan magunkhoz térünk és megpróbáljuk az elkövetkező pár napban összefoglalni, a november 30.-i 15 éves jubileumi koncert élményeit. ( Nehéz lesz.)
Először is: Egy énekegyüttes pályafutásában,-főleg ha 15 évről van szó- rengeteg fellépési helyszínről, körülményről, kapcsolatokról, jó és (szerencsére ritkán), rossz élményekről beszélhetünk. De vannak különleges felkérések, lehetőségek és helyek amik nagyon meghatározóak.
Ma Magyarország egyik, sokak szerint a legjobb akusztikájú koncertterme a PÉCSI KODÁLY KÖZPONT.
Nekünk amellett, hogy megadatott a lehetőség,hogy ezen a helyen felléphessünk, egy olyan csapattal dolgozhattunk együtt, (nem megrendelőnek, hanem barátoknak tekintettek) akik nem egy átlagos munkanapnak vették ezt a napot, hanem -ahogy azt az együttes minden tagja érezte,- Ők is szerettek volna minden szaktudásukat beleadva egy emlékezetes estét szerezni a közönségnek, a Vivat Bacchusnak,és saját maguknak is.
SIKERÜLT!!!
Épp ezért együttesünk, nyugodtan mondhatja, hogy egy prémium kategóriás, eddigi legnagyobb volumenű saját előadása volt ez az est.
Épp ezért nagy hála a Kodály Központ összes dolgozójának, a Globál hang és fénytechnika dolgozóinak, Vizuál Tipp teljes stábjának, az ERLA hang és fénytechnikának, Csucsunak "a hangpultból", ...
Nem tudunk mindenkit felsorolni- (pedig legjobb lenne név szerint) -mert túl hosszú lenne a lista és akkor nem olvasnátok végig. :)
Azt pedig mindenképp szeretnénk hogy lássátok:
KÖSZÖNJÜK A BARÁTI(!) MUNKÁT!!!
Egyelőre ennyi, mert még nem is beszéltük a támogatókról, borászokról, borkóstolóról...
De most indulnunk kell Gyömrőre egy újabb Vivat Bacchus koncertre, mert az élet nem áll meg, sok dolog van még előttünk az elkövetkező években is!!!
Figyeljétek az oldalt az infókért, hamarosan közzétesszük a dec. 15.-i karácsonyi koncert részleteit.
És jön a további élménybeszámoló + kép a koncertről.

A KÖZÖNSÉGNEK, PEDIG"GIGALÁJK"